Slik kan Kura.no brukes under besøksforbudet

Når den fysiske kontakten uteblir, får Kura en enda viktigere rolle i kommunikasjonen mellom ansatte, pårørende og beboere. Det er alltid et behov for at den daglige kommunikasjonen og informasjonsflyten er smidig og lettvint, og at de ansatte får spare mest mulig tid til det daglige omsorgsarbeidet. Dette behovet blir i disse tider enda større.

Hverdagsblikk

Pårørende kan dele innhold med sine kjære på hjemmet, og beboerne kan dele bilder og opplevelser med sine pårørende hjemme. Alt foregår på en lett å bruke og sikker digital flate – kura.no

Kalender og føring av videomøter

Kalender i Kura kan brukes på mange ulike måter, bla. for å føre avtalte videomøter, slik at alt går smidig, og alle beboerne får snakke med sine kjære når planlagt. Dersom dere velger påminnelse per SMS, blir det sendt SMS-varsel kl 15 dagen før aktiviteten finner sted.

Handleliste

Handleliste gjør det lettere å få handlet inn alle varene som beboeren trenger. Ved å bruke handlelisten kan hver av de pårørende handle noen av varene når de har anledning og markere det på listen, og alle har til enhver tid kontroll på hva som trengs og hva som allerede er kjøpt og/eller levert inn, uten styr.

Aktiviteter på hjemmet

Registrering av beboernes interesser i et egendefinert register som føres av omsorgshjemmet, sammen med påmeldingsfunksjonen i kalenderen, forenkler organisering av aktiviteter for beboerne – noe som kan være spesielt viktig under besøksforbudet.

Dersom dere ikke benytter kura.no, kontakt oss – vi setter det opp for dere i dag.

  1. Vi setter opp en konto for dere
  2. Dere registrerer brukere
  3. Kjør på!