Frivilligheten koordineres via Kura

Funksjonalitetene i Kura utvikles og forbedres stadig gjennom mange flotte tilbakemeldinger og innspill vi får fra våre brukere. Nylig lanserte vi noen spennende oppdateringer.

Frivilligheten står sterkt ved veldig mange sykehjem og omsorgsboliger landet rundt. Sammen med de frivillige, organiseres det stadig aktiviteter hvor de er involvert i både planlegging og gjennomføring av aktiviteter for beboerne. Gjennom tett samarbeid med flere sykehjem, har vi lansert en svært enkel og effektiv løsning for felles planlegging av aktiviteter for sykehjemmet og de frivillige som er tilknyttet sykehjemmet. Løsningen forenkler informasjonsflyten gjennom å samle kommunikasjonen på et sted, og gir frivillighetskoordinator eller aktivitetsansvarlig et svært oversiktlig verktøy for koordinering av aktiviteter.

En annen spennende oppdatering, er muligheten for å kunne administrere påmeldinger for både ansatte og pårørende for hver enkelt aktivitet en planlegger og informerer om via Kura. På den måten har en oversikt over hvem som blir deltakende på hver enkelt aktivitet.