Funksjonalitet i Kura

Gjennom muligheten til å følge hverdagen til våre kjære enda tettere, vil Kura bidra til å gi våre faste besøk en mer helhetlig verdi gjennom innsikten vi til enhver tid har i hverdagen deres.

kura-mer-tid-til-omsorg

Meldinger
Med Kura kan ansatte og pårørende dele generell informasjon med hverandre på et og samme sted. På den måten vil alle som er tilknyttet den aktuelle beboer få tilgang til informasjonen. Det være seg å fortelle litt om besøket, noe beboer trenger, eller kanskje informasjon om en aktivitet de har vært med på. For de ansatte vil dette ikke bare være tidsbesparende i forhold til å få informert pårørende, det vil også bidra til at de pårørende føler seg mer involvert i hverdagen.

Aktivitet
Med aktivitetskalenderen kan ansatte og pårørende legge til, planlegge og informere hverandre om beboers kommende aktiviteter. En tur til frisøren, en handletur, en utflukt eller gjerne et kommende besøk. Med Kura vil alle involverte ha full oversikt over de aktiviteter beboer deltar på.

Bilder
Bildedeling er en mulighet ansatte og pårørende har til å dele hverdagslige øyeblikk de har sammen med beboer. Dette forsterker følelsen de pårørende har av å føle seg involvert i hverdagen til sine kjære, og er flotte utgangspunkt for den hyggelige samtalen når vi er på besøk.

Personlig profil
Hver beboer har sin personlige profil som gir oversikt over generell kontaktinfo, avdeling, bilde, samt pårørende og ansatte. Ansatte og pårørende har ogå sin egen profil med generell kontaktinformasjon, bilde samt pårørendes relasjon til beboer.

Ønsker ditt helseforetak å prøve Kura som kommunikasjonsverktøy? Ta kontakt med oss i dag!

Les mer om Kura…